I am a creative golfer and this is what I believe

Aktiviteter för barn

Hos oss är barn viktiga. Därför har vi lagt stor energi på att skapa ytor som är anpassade för barn och ungdomar. Tänk vad trevligt om hela familjen kan ägna sig åt golf tillsammans utifrån sina förutsättningar och intressen. Hos oss är golf idrott och kräver inte nödvändigtvis att man håller en klubba i handen från början - golfklubban tar vi när det känns rätt.

Vi tror att våra gäster spelar golf för att de tycker att det är roligt. Precis så vill vi att våra yngsta gäster ska uppfatta ett besök hos oss. Roligt och stimulerande. På Volkswagen Golfarena har vår partner Lars Laj skapat en lekplats utifrån våra önskemål: roligt, säkert, stimulerande. Stimulerande på flera sätt, där vi bland annat ville att utformningen skulle genomsyras av en tanke baserad på utveckling av motoriska färdigheter. Om du tittar noga så ser du säkert att balans är det genomgående temat. Klara våra vuxna gäster av balansbanan?

Den naturliga övergången till golf med klubba i handen sker via "Äventyrsgolfen" - eller som vår sportchef Johan brukar kalla området: tillväxtbanan! Du förstår säkert vad han menar. Här kan alla lyckas och känna igen sig även om vi inte kunde hålla oss, utan hittade på några nya varianter av golf. "Himalayas", "Berg & Dalbanan" eller "Golfkrocket". Hur låter det?

Just det - vi har byggt en grillplats på Volkswagen Golfarena också. När vi presenterade vårt projekt för några år sedan så undrade en kritisk röst "Men vem vill grilla korv på en golfanläggning?". Vi vet faktiskt inte, men gissar att vi snart kommer att ha ett svar på den frågan!

Ska vi slå vad om att andra golfanläggningar kommer att följa efter oss?