I am a creative golfer and this is what I believe

Mat och dryck

På Volkswagen Golfarena i Halmstad har vi valt att satsa på en caféverksamhet istället för den traditionella golfrestaurangen. Du hittar givetvis matnyttigt som kommer att hålla kroppen fylld av energi hela dagen. Maffiga mackor och annat nyttigt serveras i "Arenahuset". Kylda drycker för varma dagar och en kopp kaffe kan säkert också locka.

Avnjut din fika eller lunch hos oss i den inbjudande miljön som skapats i någon av loungerna på entréplan eller övervåningen. Vi lovar att upplevelsen av att få sjunka ner i skinnsoffan eller en fåtölj är precis så avkopplande som det låter. Från balkongen har du härlig överblick över "Äventyrsgolfen" och lekplatsen. Skulle det regna så föreslår vi soffan under taket på uteserveringen bredvid puttinggreenen.

Vi har uteplatser i alla vädersträck och när dagen närmar sig sitt slut flyttar du över till Rangens solsida och och följer solen som sakta sänker sig över Kattegatt i väster. Får vi bara veta det i tid kan vi säkert fixa något gott tilltugg så slipper du middagsbekymret den dagen.