I am a creative golfer and this is what I believe

Det rullar på bra!

Vi närmar oss mitten på november och gräset växer fortfarande. Så bra att vi klipper och kan hålla många greener i mycket bra skick. Igår - den 10:e november - klippte och vältade vi flera greener med riktigt bra resutat. Krypvensgreenrena rullar riktigt bra och mättes upp till ungefär 8,5 på "stimpen" - som en bra sommargreen alltså! På närspelsområdet har vi lagt konstgräs på fyra teeytor. Det betyder att vi utan problem kommer att kunna träna wedgar ett bra tag till med hög kvalitet. I går sågs både sportchefen och VD:n smygandes på närspelsområdet i solnedgången - "Vi måste säkerställa kvalitén", menade Johan Tärnström, sportchef på Volkswagen Golfarena.

Vi kommer att hålla det mesta öppet så länge det går, men stänger givetvis när det blir frost för att inte skada ytorna. Rangen är öppen året runt och under v.46 sätter vi igång värmen i utslagsbåsen. Belysningen på Rangen sätts på när mörkret faller. Även puttinggreenen framför entrén till Arenahuset är belyst för den som vill träna lite extra.

Gymmet blir allt mer välbesökt och det är mycket glädjande att så många väljer att genomgå en screening. Träningen blir givetvis mycket mer effektiv om man får ett skräddarsytt träningsprogram. Tommy och Malin som är våra fystränare här på Volkswagen Golfarena är numera också certifierade TPI instruktörer. Det innebär att den som vill också kan få en mer golfinriktad screening och ett träningsprogram fokuserat mer mot fysika förutsättningar specifika för golfspelandet.

Sammanfattningsvis - på många håll går golfverksamheten i vintervila. På Volkswagen Golfarena vrider vi upp tempot och ser vintern som en möjlighet. Hoppas du hänger med oss i den ambitionen!

Svinga lugnt önskar vi som jobbar på Volkswagen Golfarena i Halmstad.