I am a creative golfer and this is what I believe

EM Vecka på Volkswagen Golfarena

Vecka 31 är verkligen en aktivitetsfylld vecka i Halmstad. På Halmstad Golfklubb spelas individuella EM för herrar med start onsdag. Redan på måndag kan man se inspelsvarven med framtidens världsstjärnor om man vill. På fredag (5/8) startar jättearrangemanget "Tall Ships Races" för den som gillar stora segelfartyg. Helt säkert är att det blir massor av besökare i stan.

Vi vill gärna bidra till festen och öppnar upp Volkswagen Golfarena för alla som vill testa vår fina anläggning. Gratis bollar på Rangen och korvgrillning från 15.00 varje dag. Dessutom kommer vi säkert få besök av många EM-spelare som kan visa hur bollen ska slås. Kan vara läge att ta en titt och lära sig ett par saker om golfträning - eller två?

På måndag (1/8) anordnar vi EM i puttning för coacher (inofficiellt) - det kan säkert bli en intressant uppgörelse. Tävlingen som inofficiell startat runt 18-tiden och håller på någon timme. När tävlingen är slut bjuder vi in alla närvarande att pröva puttingbanan. En försmak på hur Volkswagen Golfarena kan komma att användas i framtiden.