I am a creative golfer and this is what I believe

Full fart på Volkswagen Golfarena

Det har varit en minst sagt hektisk vecka på Volkswagen Golfarena. Vi har haft besök från i stort sett samtliga landslag som medverkar under EM på Halmstad GK. Engelsmännen har varit på plats varje dag. Kan det visa sig i resultatlistan? Vi vill gärna tro det själva i alla fall... Just nu ser ledartavlan trevlig ut från deras perspektiv - 5 spelare bland de 10 främsta efter två dagar. Svenskarna har det lite tyngre, men är på intet sätt borta ur matchen.

I studion har Johan kämpat på i värmen och mätt av massor av skickliga spelare. Vi får mängder av jämförelsedata som är viktiga att ha och gör att vår lektionsverksamhet blir ännu bättre. Det är verkligen intressant att se skillnader mellan spelare och inte minst vad som gör de duktiga landslagsspelarna just så bra som de är. Sammanfattningsvis kan man se hur bra spelare utvecklar mer kraft i höftrotationen ("rotational force", eller "force factor") än medelgolfaren - det som vi kan mäta med med vår utrustning från Swing Catalyst.

Öppet hus beskrivs bäst som en succé. Vi har mängder av besökare som testar Volkswagen Golfarena - kul. Här måste vi också passa på att lyfta fram Linus som gör ett kanonjobb när resten av oss har gått hem - det tar några modiga kvällstimmar att plocka alla bollarna från Rangen.

Vi fortsätter på samma tema resten av veckan - fritt spel på Rangen och EM spelare som finslipar inför slutrundorna. Passa på att åka ut till Halmstad GK och titta på när herrarna gör upp - det är en upplevelse och lärorikt att se hur de hanterar banan.