I am a creative golfer and this is what I believe

God Fortsättning på det nya året!

Hela Sverige är nu mer eller mindre täckt med snö och is - så också i Halmstad. Det gör att vissa uppdrag på anläggningen blir lite annorlunda. Som att kontrollera vattennivån i dammarna till exempel. Vi har ju ett ständigt flöde med vatten genom vårt system som ett resultat av tillströmningen från grundvattnet.

Eftersom allt vi gör är nytt för oss så gäller det att hålla koll så att vi varken får översvämning eller för lågt vatten. För lågt vatten kan exempelvis leda till skador på duken som vi klätt dammarna med för att de ska vara täta (isen kan skava). Se bland annat nyhet Det händer saker för att se hur vi gjorde när vi tätade dammarna.

Hursomhelst, så löser man enklast besiktningen av vattennivån med en spade och ishacka så här års. Allt var som det skulle.

Lagom till lunch tittade solen fram och med den kameran. En golfanläggning i vinterskrud kan vara fantastisk. Ni har väl noterat att bilderna till våra nyheter i nio fall av tio tagits i solsken? Vi har helt enkelt bra väder för det mesta i Halmstad... ;)