I am a creative golfer and this is what I believe

Gott Nytt År

Välkommen till ett spännande 2012 på Volkswagen Golfarena. Det blir vårt första år som hela anläggningen öppnas för spel. Under 2011 hade vi det mesta öppet men inte allt samtidigt vid något tillfälle. Om nu bara våren kommer i rätt tid - mars blir bra om vi får bestämma - så ska vi kunna ha allt fullt spelbart någon gång i april/maj månad. Gräset måste börja växa innan vi vågar slita på det fullt ut och innan dess öppnar vi det som är redo för säsongen. Våra första träningläger har bokats in i månadsskisftet mars/april, men då blir det sannolikt spel från konstgräs på vissa ytor.

Till sist vill vi lyfta fram den jubelbetonade avslutningen på 2011: vår medarbetare Alexander Hjalmarsson fick utmärkelsen som årets HP-guldmedaljör. Vi bugar och gratulerar Alex som är en kanonkille på många sätt. Läs mer om utmärkelsen här >>> 

Vi lägger med några bilder på Alexander och skickar med en härlig stämningshöjare från slutet av sommaren 2011 -och längtar tills vi får presentera anläggningen många lika fina solnedgångar 2012.