I am a creative golfer and this is what I believe

Halmstad Golf Arena huvudpartner till EM 2011

Den 3 augusti 2011 slås det första slaget i europamästerskapet för herrar på Halmstad Golfklubb. Huvudpartner för tävlingen blir Halmstad Golf Arena.

- Det är en unik möjlighet att visa upp vår träningsanläggning för golfeliten i Europa, säger Martin Siljegård, VD för Halmstad Golf Arena. Vi siktade tidigt i vår byggprocess mot att ha en färdigställd anläggning till detta evenemang. Att vi nu får möjligheten att samarbeta med Halmstad Golfklubb kring EM via ett huvudpartnerskap, är mycket glädjande.

Christian Jacobsson, klubbdirektör på Halmstad Golfklubb menar också att samarbetet är ett sätt visa upp Halmstad som golfstad från en ny sida. - Tillsammans med Halmstad Golf Arena kan vi erbjuda golfare på alla nivåer mycket attraktiva paketlösningar i framtiden. Att visa det i samband med EM på vår bana och dessutom tillsammans med Hotell Tylösand, som är det officiella spelarhotellet under tävlingsveckan, är perfekt, tycker Jacobsson.

Halmstad Golf Arena kommer att anordna aktiviteter för såväl aktiva EM-deltagare, coacher, media och besökare under EM-veckan.