I am a creative golfer and this is what I believe

Halmstad Golfarena invigning 8-9 juli 2011!

Invigningen av Halmstad Golfarena flyttas fram till den 8-9 juli 2011. Tidigare var invigningsdatumet satt en vecka tidigare, 1-2 juli. - Med anledning av ett fullspäckat evenemangsschema i Halmstad har vi bestämt oss för ändra vårt invigningsdatum, säger Martin Siljegård, VD Halmstad Golfarena.

Den 8 juli hålls festligheter för speciellt inbjudna gäster och den 9 juli är det öppet hus för allmänheten. – Öppet hus är ett bra sätt för oss att visa vad vi har att erbjuda och en trevlig start för vår verksamhet, berättar Siljegård.

Öppet hus pågår hela dagen med start 10.00 och avslutning 18.00 - givetvis gratis för alla besökare. Hela anläggningen kommer att visas upp och olika aktiviteter pågår hela dagen. Från och med den 10 juli är Halmstad Golfarena öppet för ordinarie verksamhet.

Invigningshelgen är även den ett hett datum i Halmstad, som börjar med Sprintermästaren på Halmstadtravet och fortsätter hela helgen med Davis Cup. Ett bra tillfälle att ta en tur till golfens huvudstad med andra ord!

Välkommen!