I am a creative golfer and this is what I believe

Nu öppnar vi för träning på gräs

Då var det mesta klippt en gång och vissa ytor mer än så - och vad bra det blir! Det känns fantastiskt att kunna öppna gräsytorna redan i mars med bra kvalitet. Vissa greener är redan så bra att högkvalitativ putträning är verklighet. 

Vi har också startat upp vårt bokningssystem, vilket innebär att man numera behöver boka de ytor som man vill träna på. Vissa ytor kommer dock alltid vara öppna för "spontanträning". Gå in på "Min sida" och skapa ett konto. Som inloggad gäst får du nu upp valet "Boka" i menyn (klick). Därefter finns det instruktioner om hur du går vidare. Behöver du hjälp är det bara att ringa receptionen på 035-2411920.

Vi har ett fantastisk bokningsläge i april och de första träningsgrupperna dyker upp i samband med öppningshelgen 24-25/3. Kul tycker vi - nu blir det drag på Volkswagen Golfarena! Om man vill boka ett träningsläger eller en företagsaktivitet är det enklast att kontakta vår sportchef Johan (klubbar; johan@golfarenan.se) eller VD Martin (företag; martin@golfarenan.se).

Välkommen hit!