I am a creative golfer and this is what I believe

Sportchef på Halmstad Golf Arena

Under januari månad kommer vårt senaste nyförvärv, Johan Tärnström, att börja sitt nya arbete som sportchef på Halmstad Golf Arena.

Johan kommer närmast ifrån Södertälje och där han de senaste åren har arbetat som Golf Professional med ansvar för klubbens golfutbildning, elit/juniorverksamhet samt drivit en golfbutik.

Johan har en lång och gedigen erfarenhet av arbete som tränare/coach åt både individuella spelare samt klubblag. Under åren som professionell tränare har han arbetat med både tourproffs och landslagsspelare.

Johan har även varit engagerad inom Svenska PGA`s tävlingsverksamhet med uppdrag som styrelserepresentant i Svenska Golftouren AB. Han har kategori M5 i PGA´s klassificeringssystem och ett spelhandicap runt scratch.

Som sportchef på Halmstad Golf Arena kommer Johan att ansvara för att den idrottsliga kvalitén på anläggningen säkerställs och utvecklas. Vi är mycket glada över att ha rekryterat en så kompetent och driven person som Johan. Från Halmstad Golf Arenas sida vill vi hälsa varmt välkommen in i teamet!