I am a creative golfer and this is what I believe

Volkswagen Golfarena och Ungagolfare inleder samarbete

Genom att kombinera Golfarenans stora kompetens inom utformning och byggnation av närspelsområden tillsammans med fantasi, kreativitet och lek från unga golfare, kommer vi tillsammans utveckla framtidens golfområden.

Att bygga träningsområden som syftar till att lyfta fram golfglädje samtidigt som det tar driftekonomiska hänsyn borde vara varje golfklubbs dröm. Att dessutom göra det så att ungdomar älskar att spendera tid där, är ingen lätt uppgift.

I första steget, startar vi projektet med en tävling. 5 unga vinnare får på plats vara med och designa en egen golfbana på Golfarenans område. Resultatet är något vi verkligen ser fram emot. - Det är ett mycket spännande koncept, menar Martin Siljegård som är VD på Volkswagen Golfarena. Att jobba med ungdomar och den kreativa kraft som de besitter är en förmån. Vart det tar vägen är omöjligt att säga, men kul ska det bli, fortsätter Siljegård.

Nästa steg är att hjälpa och stötta golfklubbar som vill ha hjälp med utvecklingen av deras egna träningsområden. Förhoppningen är att göra klubben mer attraktiv för unga golfare. Redan nu har St. Hans Golfklubb i Lund anmält intresse för att ta del av den kompetens och ofta outnyttjade kraft som golfande ungdomar utgör. Bokskogens GK är en annan väl etablerad klubb som diskuterat kreativa utvecklingsmöjligheter med Ungagolfare.  

- Det är dags att golfklubbarna tittar utanför ramarna lite när det gäller hur man kan skapa en spännande och kul miljö på klubben, säger Tim Malmgren som startat och driver ungagolfare.se. Att få frågan från St. Hans som funderar på hur de ska utforma sin anläggning är otroligt kul. Det ena gav det andra och nu gör vi det här tillsammans med Volkswagen Golfarena. Spännande är bara förnamnet, säger Tim.

Vill du veta mer? 

Ungagolfare - www.ungagolfare.se
Tim Malmgren
tim@ungagolfare.se

Jan Malmgren
jan@ungagolfare.se
0708-446699

Volkswagen Golfarena - www.golfarenan.se
Martin Siljegård
martin@golfarenan.se
0736-875789