I am a creative golfer and this is what I believe

Våra partners

Att vara partner till Volkswagen Golfarena, Halmstad är ett ansvarstagande. Vi har ett gemensamt ansvar för våra gäster, miljön och omgivningen. Som partner är man del av ett unikt koncept och ingår i det nätverk som gemensamt jobbar mot att utveckla anläggningen, dess verksamhet och samtidigt skapar förutsättningar för den egna affärsutvecklingen. Vi är noga med vilka vi samarbetar med och är stolta över att kunna presentera våra partners. Vill du vara en del av vårt nätverk och ta del av den kunskap och kompetens som ryms där? Hör av dig till VD, Martin Siljegård.

Huvudpartner

Volkswagen

Volkswagen ingår i koncernen Volkswagen AG som är en av världens största biltillverkare och som i sin tur ägs av Porsche Holding. I Sverige är Volkswagen starkt förknippat med idrotten golf. Volkswagen och den lokala handlaren Motor AB Halland äger via sitt samarbete med Halmstad Golfarena AB rätten till arenanamnet Volkswagen Golfarena, Halmstad.
Kontaktinformation

Motor AB Halland
Stationsgatan 74
302 50 Halmstad

035-180700

Leverantörspartner

Östorps Bevattning AB

Östorps Bevattning AB är distributörer i Sverige för Hunters bevattningsprodukter. Hunters produkter utgör basen för vår golf verksamhet. Det har vi genom åren kompletterat med produkter från andra leverantörer som vi vet fungerar bra ute i verkligheten. Vi vet för vi har arbetat praktiskt med golfbevattning i drygt 20 år. Vi hjälper dig gärna med din bevattning, oavsett om du behöver köpa material eller vill att vi offererar en nyckelfärdig bevattning - installerad och klar. Östorps Bevattnings AB har installerat Hunter bevattningssystem på Volkswagen Golfarena, därtill bidragit till övriga lösningar kopplade till vattenhanteringen, dammar med mera.
Kontaktinformation

Östorps Bevattning AB
Östorp
312 91 Laholm

0430-123 85

Life Fitness

Vår uppgift är att skapa ett unikt helhetsintryck av din anläggning, vare sig det gäller rätt layout, design, placering av produkter, marknadsföring, business support, teknisk service/serviceavtal eller utbildning. Det är så vi levererar mervärden. En helhet levererad från ett företag.
Kontaktinformation

Motionskompaniet
Regattagatan 24a
723 48 Västerås

021-30 11 00

Lars Laj

Mer än 40 års erfarenhet av design och konstruktion av artiklar till lekplatser har givit Lars Laj den nödvändiga kompetensen att leverera optimala lösningar för utomhus lekplatsmiljöer. Lars Laj Lekplatser levererar lekplatsutrustning till hela världen exempelvis Sverige, Norge, England, Tyskland, Polen, Dubai, Kuwait och många andra "länder". På Volkswagen Golfarena har Lars Laj uppfört en lekplats med fokus på de yngsta besökarna.
Kontaktinformation

Lars Laj Sverige AB
Prästgatan 11, 1tr
713 22 Nora, Sweden
P.O Box 54

0587-10491

Unisport Scandinavia AB

Företagets affärsidé är att vara specialist på ytbeläggningar för sporthallar, tennisbanor, konstgräs för fotboll, landscaping och golf samt täckgolv till idrottsanläggningar. Unisport har även ett brett sortiment av läktarstolar för fotbollsarenor, ishallar samt sporthallar. Till Volkswagen Golfarena har Unisport levererat kostgräs för målgreener, utslagsplatser, puttinggreen och lekplats. Därtill sportgolv i gymmet, samt fallskydd på lekplats.
Kontaktinformation

Unisport Scandinavia AB
Axeltoftavägen 180
261 35 Landskrona

+46 (0)418 766 00

Swing Catalyst

The Swing Catalyst Studio is the first 3D motion plate system that is fully integrated with video and launch monitor data. Video images are synchronized with real time motion plate measurements and ball flight data. This synchronization enables the instructor to analyze all the movements as they occur during the golf swing. It also reveals the correlations between these movements and the actual result of the shot. The Swing Catalyst Studio offers no wires, no body sensors – just instant precise feedback.
Kontaktinformation

Initial Force AS
Haakon VII's gate 23c
7041 Trondheim, Norway

(+47) 73 50 93 85