I am a creative golfer and this is what I believe

Träningsprogram

För att ditt träningspass på Volkswagen Golfarena ska bli effektivt och utvecklande har vi skapat olika träningsprogram. Med hjälp av olika sökfilter är vi säker på att du ska hitta ett program som passar just dig. Vi uppdaterar med nya program hela tiden - gå in och titta om det har dykt upp något som passar dina mål. Du kan givetvis fråga oss på plats också, så hjälper vi dig att hitta rätt. När du hittat ett program som du gillar, så kan du skriva ut det och ta med på träningspasset (klicka på skrivarsymbolen bara). Vi skriver givetvis ut på plats i receptionen på golfarenan också - säg bara till. Lycka till med träning hos oss!

0
Område
Gymmet
Tid
60 minuter
Svårighetsgrad:
Van träningsutövare / Elit
Dessa övningar fokuserar på att utveckla din styrka i de muskler och de rörelser som används i en golfsving. Observera att dessa övningar är generella och för att få maximal effekt av ett träningsprogram bör det alltid vara individ anpassat. Vill du ha ett träningsprogram utformat efter dina egna förutsättningar är du välkommen att boka tid med våra Personliga Tränare via receptionen.
0
Område
Puttinggreen
Tid
20-30 minuter
Svårighetsgrad:
0-36 Hcp
Programmet syftar till att förbättra din teknik och förmåga att lita på dig själv vid korta puttar.
0
Område
Putt/Chip
Tid
20 minuter
Svårighetsgrad:
Hcp +3 till 36
Programmet syftar till att förbättra dina färdigheter i att putta korta puttar inom 2 meter. Både teknik och målfokus tränas i detta program.