top of page

Vi bygger om för att utveckla vidare!

Som alla vet tycker vi inte om att sitta still och bara förvalta det vi byggt upp på Halmstad Golfarena. Att kontinuerligt läsa av förändringar, vara uppmärksam och fånga möjligheter som dyker upp är viktigt för att fortsätta vara en en relevant och attraktiv plats för våra medlemmar och gäster. Nu är det dags för nästa utvecklingsprojekt som naturligtvis ligger i linje med vår målsättning att fortsätta vara en av Norra Europas bästa träningsanläggningar för golf. Vi bygger större golfstudio, eventyta för golf och förstklassigt konferensrum. Dessutom förbättrar vi vår utomhus relaxyta med ny, större och härlig badtunna.

Ständigt pågående utveckling är en naturlig del av vår vardag.

Martin Siljegård, grundare, delägare och anläggningschef, Halmstad Golfarena

Större golfstudio och nytt förstklassigt konferensrum

Vår befintliga golfstudio och vår fystestlokal kommer att slås ihop för att bilda en större lokal där vi vill skapa en multifunktionell yta. Dels kommer det att bli en ny större golfstudio där vi kommer ha bättre möjligheter att ge golflektioner och hålla golfutbildning i en stimulerande och avskild miljö. Dels kommer lokalen att fungera som en fantastisk möteslokal med härlig utsikt över golfytorna. Här kommer grupper upp till 35 personer få bästa konferensmiljön och vi får ett bra komplement till våra övriga möteslokaler.

Den 2 september startade vi att riva befintliga väggar. Bilden visar ytan där vårt nya GolfCorner ska bli verklighet.


GolfCorner – ny evenemangsyta för golfgrupper och företag

De fyra utslagsbåsen som idag saknar TopTracer kommer att byggas om och även de utrustas med de populära TopTracer-systemet. Ombyggnationen innebär bland annat att vi kommer kunna erbjuda spännande evenemangsupplägg för grupper. Självklart året runt då det kommer att finnas tak, infravärme och vara upplyst. I den nya avskilda ytan kommer vi också att kunna erbjuda mat och dryck i samband med bokningar.

GolfCorner blir en perfekt yta för golfligor som vill träffas för att spela virtuell golf och få en rolig och festlig happening tillsammans. För företagsgrupper finns ytterligare möjlighet till spännande teambyggande upplägg i en avslappnad och unik miljö.

Lina Siljegård, VD och delägare, Halmstad Golfarena


Ännu bättre utomhus relax!

Såväl medlemmar, hotellgäster som företagsgäster uppskattar mycket vår utomhus relaxyta. Vi förbättrar nu denna med ny och större badtunna. Både kall och varm som idag. Detta blir ett härligt lyft för vår havssida där också restaurang och utomhus loungeyta finns.


När är ombyggnationen klar?

Ombyggnationen förväntas vara färdigställt till slutet av året. Vi tar emot bokningar från och med mitten av januari 2025. Intresserad? Hör av dig! boka@golfarenan.se



Mer om Halmstad Golfarena

Läs mer om familjeföretaget Halmstad Golfarena här!

903 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page